Despre

Sparks sunt o serie de conferințe de securitate informatică dedicate atât pasionaților cat și specialiștilor din mediul INFOSEC, fiind accesibile atât persoanelor ce doresc să înțeleagă impactul și riscurile la care sunt supuse infrastructurile informatice pe care le dezvoltă sau administrează dar și celor care au un background în acest domeniu, prezentările fiind o bună modalitate de a fi la curent cu noutățile ce apar în domeniul securității IT cu o viteză atât de mare încât e foarte greu pentru noi să le ținem pasul.

Fiecare prezentare este creată de specialiști și experți din domeniu având în minte mitigarea riscurilor și introducerea unor soluții de securitate în privința amenințărilor din spațiul cibernetic.

Frecvența evenimentelor nu este stabilă dar conferințele vor fi organizate regulat pentru a încerca să transmitem cat mai multe informații relevante despre amenințările cibernetice, de a interacționa cu specialiștii din domeniu și comunitatea într-un mod cat mai eficient.

De ce să participi?

  • pentru a cunoaște oameni cu experiență în securitate informatică
  • pentru a te informa cu privire la amenințările cibernetice
  • pentru a afla cum ceilalți lucrează
  • pentru a afla unelte noi de securitate & hacking

Cine organizează?

Conferința este organizată de Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România – CCSIR, organizație non-guvernamentală ce, printre altele, dorește să educe atât comunitatea tehnică cat și cea non-tehnică în domeniul amenințărilor cibernetice. CCSIR organizează anual și o conferință internațională de securitate & hacking, DefCamp, ce s-a bucurat de un succes imens.

Vrei să ne ajuți?

Sparks este organizat de o echipă de voluntari iar întreaga activitate se desfășoară fără a încărca participanții cu taxe suplimentare, făcându-l accesibil oricui. Totuși, ca orice conferință de acest gen, Sparks are nevoie de resurse financiare și logistice pentru a funcționa optim. Dacă dorești să susții acest eveniment printr-o donație, o poți face luând legătura cu noi sau direct prin transfer bancar pe unul din conturile afișate mai jos.

Nume: Asociatia Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania;
CUI: 31467023;
IBAN (RON): RO18BTRLRONCRT0205168301;
IBAN (EUR): RO65BTRLEURCRT0205168301;
Banca: Banca Transilvania;
Swift Key: BTRL RO22XXX